• News

    22 February, 2011

    tak suka layout baru?



    tempat aku dating 😀



    hemoii hemoii hemoii
    banyak cekadak ye cakap layout baru aku tak lawa
    nak kena jumping turning kick lah tu
    kalo nak kena, hah sila dekat
    hah, dekat lagi sikit


    eh, lawa apa layout baru aku ni
    mengancam apa
    bijik-bijik polkadot
    macam taik musang bulat-bulat


    layout baru ni agak classic sikit
    dolu-dolu punya stail
    kena la retro sikit
    baru nampak menarik tertarik dan sangat da bomb
    kalo tak ada layout dolu-dolu
    mana la nak ada layout baru macam sekarang ni


    ni la yang tun mahathir kata nih
    melayu mudah lupa
    lupa pada yang lama
    asyik dok teringat yang baru
    maksud aku, terlalu mengagungkan layout baru
    sampai melupakan layout lama yang agak bergaya


    ok, aku yakin blog aku sangat bergaya sekarang
    gaya, mutu, keunggulan, itulah belog GC
    hihi


    23 comments:

    sahromnasrudin said...

    tak mo..takmo..takmo..nak lay out lama huhuhuhhhh

    bujal X said...

    saya suka.tidak sesak dan tenang~

    sitinaminah02 said...

    sahrom - haha. kepochi hang ni. biaq p la layout ni, lawa apa. haha

    bujal - yessss... like bujal..

    Kancilbiru said...

    tak cantikkkkkkkk....

    old fesyen....ekekke..

    bagi la kalerful sikit...hidup ni kena berwarna-warni...

    sarah mohamad said...

    retro apa . teeheee . baru lah cepat loading . :)

    kucingorengemok said...

    gaya mutu keunggulan tu slogan dunhill ke benson & hedges ek?

    sitinaminah02 said...

    kak KB - haha. kak boleh kawan dgn sahrom... haha.

    sarah - hehe. cepat loading kan. bijak. bijak

    KOG - ntah, rokok punya lah. tp x igt jenama apa. keh3x.

    ardzmarn said...

    terus terang gua nak kabo.. layout nie tak lawo la.. keh3x

    cikceriacorner said...

    heheheh...

    xpela..asalkan kamu eppy..saya eppy..

    xkisahla layout mcmna pon..heheh

    Kaseh said...

    cun dah layout baru nih.. ehh gamab tpt kamu datinmg tu macam dalam citer Hantu kak limah balik umah laa.. yg awie lepak ngan hantu gf dia tu..kann..

    ahmad humairi said...

    assalamualaikum,

    demi setiap yang baru....kan menjadi lama...

    Dr K said...

    polka dot rulezzz!!! :)

    Relevan said...

    Layout retro :)

    HaN WarreN said...

    hahahah aku nak kutuk leh tak?? cam layout orang tua je lalalalalalal....

    || NaFiRaa || said...

    x sesuwai!!! kena yang kalerful sket~ muahahaha

    Al said...

    hitam itu emas
    -perillys-

    cikpia said...

    elok apa lagu nih.....??? ha ha.... lama ka baru ka lantak ah!!!

    (aku TERpaksa komen walau tak suka layout ni.... amik ati)

    sitinaminah02 said...

    kojaq la sapa tak suka layout baru aku nih... haha...

    tasekM said...

    aku nk cakap tak lawa gak. hehehe...



    .

    gadisBunga™ said...

    nak mogok jugak!

    layout ni macam tempe! tapi tempe sedap. eh?

    psstt..betul ko dating kat situ? bagitau kat mana. aku nak gi dating situ gak amik berkat. heheheh~

    HEROICzero said...

    macam dah lupa layout lama macam mana.

    T__________T

    mana ade layout! itam jek!

    sitinaminah02 said...

    sapa cakap layout aku tak lawa, nampak sangat jelesssssss... kah3x.

    GB - tempat dating tu macam seram dowhhhh.. haha..

    Carnation said...

    layout lama tak berat. jadi aku suka. hang suka dak aku suka ni.

    Total Pageviews

    My Followers