• News

    04 April, 2011

    dashboard

    Hari ni isnin, tentulah hari terpaling malas. Cuti 2 hari, macam cuti 2 jam je. Ahakssss.. Hegeh-hegeh. Bila malas, harus lah mencari sesuatu untuk di baca. Tapi bila belek-belek dashboard blog, semua blogger asyik cerita pasal ABPBH semalam.


    * Siyesli, gua berapa kali tertido tengok ABPBH ni. Sedar-sedar tengok dah ada ucop dan si abi kat stage.

    * Blogger yang buat entri pasal ABPBH adalah blogger yang gila traffic. Hahaha. Lu orang nak ganti beautifulnara dengan murai.com tu kah??? Ekekekkeke.

    16 comments:

    sahromnasrudin said...

    aku pun malas nak buat pasal ABPBH tp kalau aku gi sana aku akan buat..mcm aku gi juara lagu ari tue huhuhhuhuhh

    tp aku tak puas hati dgn ucop wilcha tue..apsal dia buat gaya mcm itu..itu satu penghinaan kpd OKU..aku mmg tak suka cara dia...

    gadisBunga™ said...

    amvoiii...

    blog aku tak ce citer pasal abph pon. huhu~

    || NaFiRaa || said...

    muahahaha.. akak giler trafik jugak.. tapi x buat pon n3 ABPBH..muahahaha

    sitinaminah02 said...

    sahrom - kalo aku pi, konfem aku pn buat.

    eh, aku taktau apa dia buat, sebab aku tidooooo. haha. sedar2 dia dh atas stage. tersengih. hehe.

    sitinaminah02 said...

    GB,

    haha. good2! sebab sapa yg wat entri psl ABP ni soheh gila traffic. ekekeke.


    nafira,

    hihi. gila traffic tp wat entri yg takdak kena mengena psl ABP takpe. hahahah.

    cikpia said...

    walau pun aku seksaited gak tengok abp semalam tapi aku tadak selera nak buat entri pasai benda yang satu donia dah tau. keji!

    sitinaminah02 said...

    pia,

    aku eksaited gak, tp hampeh, tertidoq! hahaha.

    Relevan said...

    Trafik bz kat simpang pagi ni..

    Hanis Azla said...

    dia org nak citer plk dari dia org punya point of view kot..

    ahmad humairi said...

    Sape yang tetido tu sahla....dia malas mandi...hehe.

    aNiS tHe BumbleBee said...

    ta penah tgk dari zaman study smpai laa ke tua ni.dulu2 sebab asyik kena time exam.La ni sebab dah duduk sini.So,tak minat.ngahahaha!

    Dr K said...

    semua org sibuk nak bagi pendapat kekonon A patut menanglah..B tak patut memang lah..

    Yg penting, saya tak layan benda2 macam tu...

    DeLancrettLurpak said...

    blogger skang ni kalau buleh nak lagi hebat dr online news.. kalau buleh, hmetro tak keluar lagi, dia dah ada new entry pasal something...


    semua pasal duit!

    Carnation said...

    keh3. aku tengok dari awal hingga habis. sampai tak hantar esaimen pagi tadi.

    Days said...

    aku xreti nak buat entry hiburn.jap g jadi karangan susah pulak hehe

    HEROICzero said...

    senang. bagi nama anugerah. tulis siapa yang menang. copy paste gambar pemenang.

    taraaa!

    siap satu post.

    orang2 lain, google pasal anugerah tu, artis tu, jumpa blog dia.

    ka-chinggg!

    nuffnang masuk.



    keh3x

    Total Pageviews

    My Followers