• News

    12 April, 2011

    datin

    mak datin ni pergi rancangan tanyalah ustaz kat tivi sembilan ittewww
    mak datin nak tanya soalan
    jadi bila nak tanya soalan, haruslah perkenalkan diri
    sopan sikit, ada adab


    mak datin kata,
    assalamualaikum ustaz, saya ingin tanyakan soalan (ate udah nama rancangan tanyalah ustaz, tanya je laaaa)


    saya puan... errr datin limah dari persatuan datin-datin peringkat daerah Manjung
    bla bla bla bla (sudah lupa soalan mak datin tersebut)


    cemana la mak datin ni boleh lupa status dia nih????
    agaknya baru seminggu jadi datin kot.. ekekekeke...


    motif cerita ni?
    saja lah.. bukan senang yu olls nak dapat title datin
    ko ada????
    wahahahaha


    sekian saja entri keji dari saya, puan GC. ehhhh.. datin GC. baiiiii....

    28 comments:

    bujal X said...

    datin baru dapat title kot~~

    *kalau ikut etika masa perkenalkan diri kita tak payah nak sebut title kita~~terus cakap nama~~

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

    hohoh..bile punye tanyalah ustaz nie? mlm td maera termiss sb tido awal..

    Yang Comel
    Khumaera Ismail

    Pala Maldini said...

    ini pesen datin yang tak nak riak ni...

    Dr K said...

    Saya kalau perkenalkan diri pun, jarang nak pakai tittle Dr tu...

    Takpe lah..teruja dpt Datin tu.....

    :P

    kucingorengemok said...

    dz- ketahuilah, saya ketawa besar dalam hati kalau orang perkenalkan diri sebut gelaran dr, hehehe (sorry!)

    tak-main-datin-sebab-title-free,
    datuk kog (tapi kog punya datuk dah meninggal)

    Hanis Azla said...

    kdg pelikkan dalam rancangan mcm ni.. dah sah2 dok promo tetamu dari persatuan itu ini.. bila nak tanya soalan nak juga sebut lagi saya dari persatuan itu ini.. alahai..

    ahmad humairi said...

    Assalamualaikum Datin GC,

    ...anugerah dari saya...terimalah seadanya.

    durrah said...

    hai, datin GC. lama tak berjalan dan baca blog yu.. ai membizi sejak dua menjak ni.. baisalah. persatuan datin kat tempat ai ni, byk sangat nak buat kertas kerja.
    yg benar,
    datin CT

    hanie said...

    saya..err..i..Datin seri hani.. bley??

    hahahah... xyah mention datin lg afdal..ye dak..

    alien said...

    keji ~
    haha

    nuyui a.k.a miss YUI said...

    hahha,okla..berangan dulu t bru dpt toi..

    aNiS tHe BumbleBee said...

    eleh...datin tu ingat,ustaz tu xdak pangkat datuk ka kt depan....haha!

    tasekM said...

    beb..
    aku pun tgk gak tanyalah ustat tu...

    mengada, kan nk kabor dia datin...?
    heh.




    .

    sitinaminah02 said...

    bujal - eh, kata kamu berkurusussss???


    khumaera - ni siaran ulangan rasanya.. dgr pagi2 sebelum pi kerja.. hihi..


    pala maldini - haha. yo lah tu.

    sitinaminah02 said...

    daddy ziyyad - sy pun ada datin, tp malas nk riak. hahaha.


    kog - haha. sy pun ketawa juga. kalo kog dapat title datuk, sy nak autograf. :-))


    kak hanis - itu lah.pehal nk kena bgtau nama2 persatuan eh, tnya soalan dh laaa..

    sitinaminah02 said...

    cikgu - pggil sy hajjah GC. hahaha.


    datin hanie - org kedah kata, cewi. hahaha.


    alien - huhuhu.

    sitinaminah02 said...

    nusha - eh, tak der pun takpe title2 nih. hihih. tp kalo nak bg, ok je. haha


    kak anis - ntah2 ustaz tu ada title datuk seri ustaz ka hapa.. wahaha..


    kak tasek - haaa. kan.. mcm dia je ada title datin. kita pun ada kan datin tasek merah. hihih

    kata kila said...

    jangan nak datin sangat.kbai

    DeLancrettLurpak said...

    selama ni orang dok tanya datok ajeee.. sebab laki dia yg dpt title.. dia tu menumpang aje title datin.. tu pasal dia naik syeikh nak introduce diri sendiri.. hehehehe

    gadisBunga™ said...

    AKU TAK SEBUT PUN NAMA AKU gb SEBAB NAK LOW PROFILE.

    *ALAMAK BIG CAP, BIOR LE EK~

    Abang Long said...

    Salam...dulu big bos sy punya bini dah Datuk Seri dia encik jer.. Patutnya org gelar dia Datin Seri huahuahua..tanyalah org Maybank nun.

    Days said...

    die DATIN..kite datuk biarkan la hehe.poyo la mak datin tu.beriye hehe

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    Nak bawak ke manalah title tu...

    Aida Azryn said...

    hai datin.. XD

    Aleen Aiden said...

    cis!murka btul aku baca en3 nih.hu3

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    low profile datin tu ....hihi:)

    sahromnasrudin said...

    datin2 sekarang suke bela anak ikan..hang jangan cenggitu taw heheheheee

    Kancilbiru said...

    eeee tak sedar datin kat dunia je...ekekeke

    Total Pageviews

    My Followers