• News

    13 April, 2011

    samak

    Pagi tadi tak boleh nak hapdet
    Tak ada tenaga
    Tenaga abeh langsung sebab kepenatan memanjat tangga ofis
    Hahaha

    Gua masuk ofis pukul 10 pagi
    Lapaq, sebab tak breakfast lagi
    Usya kat tepi coffee machine tu
    Ada biskut lahhh
    Yeayyyyy

    Baru je pegang plastik biskut tu
    Perasan ada orang lekat note kat situ
    "From Taiwan - Non Halal"

    Mujuqqqqq!!!
    Tidak jenuh nak samak lidah, anak tekak, usus, ginjal, pankreas dan sebagainya


    * Pagi tadi ke klinik, untuk check up. Alhamdulillah, sume ok. Yeayyyyyy...

    15 comments:

    kucingorengemok said...

    hoh... sikit lagi nak kena minus jus tanah pamah!

    sahromnasrudin said...

    alhamdulillah..mesti hang makin membesar dengan sihat kan

    Dr K said...

    senang aja nak samak.

    minum air tanah se jag!
    hahaha..

    eh, dah berapa minggu ngandong?

    Yunus Badawi said...

    awak dah terpegang plastik tu tak samak ke? hehehe

    Yunus Badawi said...

    Bagus jugak kawan awak yg letak note tu.

    Eh cuba baca betul2 ramuan tu. Entah2 ok. Cuma dia takut ada org lain makan biskut tu hahaha

    Anonymous said...

    hati2 bila nak makan tau ~

    sitinaminah02 said...

    KOG - ayaq tanah pamah tu sama tak dgn warna ayaq milo? minum milo ok tak? haha


    sahrom - hehehe. berat makin naik nih.. huhuh

    kata kila said...

    baby sihat?alhamdulillah

    sitinaminah02 said...

    daddy ziyyad - haha. hampeh je doc.

    * dah 22 minggu. ;-))


    YB - pegang plastik pn kena samak ka? aiyoooo///


    manje - mujur tak makan lagi. selamatttt

    Hanis Azla said...

    Alhamdulillah.. mujur sempat perasan note tu dan Alhamdulillah.. semuanya OK..

    Relevan said...

    Uiks..

    Days said...

    baguih btol mummy to be nih.jaga makan dan dri ye hehe

    DeLancrettLurpak said...

    minum tanah boleh jadik kuat! hehehe

    Cik Anita said...

    huik
    dah biskut tu tak halal. sapa pulak yg bawak masuk ke opis? grrr

    Nizam Awang Brahim said...

    Berat kes ni.....

    Total Pageviews

    My Followers