• News

    08 June, 2011

    akak keji..!!

    akak semalam kan, beria-ria la cakap kat avang nak posa
    siap dah masak untuk sahur
    sekali masa akak tengah solat isyak
    akak teringat yang kat ofis arini ada farewell party..!!!!
    *keji yang pertama sebab tengah solat boleh teringat pasal farewell party

    kalau farewell party, haruslah ada kek sikeret resipi
    haaa.. akak memang gatai2 je tekak ni rasa macam nak makan kek
    sekali ada farewell party
    haruslah akak meng hold kan niat suci akak tu
    *keji yang kedua sebab membatalkan niat nak posa semata2 kerana kek..!!

    mengingatkan makanan yang masih panas2 itu
    akak segera makan
    sedap kan makan panas2
    tetiba, akak kena rasuk
    sedap pulak masakan akak
    jadinya, akak terus tambahkan makanan itu
    *keji yang ketiga, sudah la makan tengah malam, banyak pulak tu

    astaghfirullahhal 'azim

    insyaallah
    esok je la akak teruskan niat suci akak ni
    harap2 tak ada unsur2 syaiton yang merasuk akak lagi




    budak kecik bernama Zahra ni bukan anak kedua akak,
    merepek betul hangpa2 ni. ni anak menakan kesayangan akak.
    sesapa yang berkenan nak buat menantu, boleh hubungi akak yer.

    17 comments:

    Unknown said...

    akak.....jugak yang salah....camtu ke?

    aNiS tHe BumbleBee said...

    keji betui!!! posa ganti abeh dak lagi???hhahaaha!

    sitinaminah02 said...

    azam,

    macam tu apa? hohohoh

    sitinaminah02 said...

    kak anis,

    oiii.. diam lahh.. shadap u.. hahaha..

    gadisbunga said...

    wei!

    hang ni....kek sikret resepi tu simpan la buat bukak posa...hahah!

    HEROICzero said...

    hue hue hue tewas juga akhir nyaaaaaaaaa.

    sitinaminah02 said...

    GB,

    hahaha. aku takut depa ni makan tak taruh sikit kat aku, jadi aku kena makan bersama2 depa. haha.

    *alasan cam taik.

    sitinaminah02 said...

    heroiczero,

    hahaha. loser betui..

    Ati Masrif said...

    kak ati pun ada niat suci tu

    tapi demam lah pulak camne
    nak makan buatkan...keji tak :)

    PenDekAr LauT said...

    Semua tu alasan. Yg sebenarnye nafsu makan yg membuak2 tu. hehehehe ter"keji" sikit. Mcm lah takleh tapau. Nanti buka pose makan lah. Heheheheheh..

    Anonymous said...

    hakak pun pose dik.. mehla anto kek sikeret resepi tu sepinggan dua kat sini.. :P

    Hanis Azla said...

    alamak.. samalah pulak.. akak pun siap sahur pagi td.. tp buka puasa juga sbb nak merai org sbb ada kwn tiba2 buat mkn2..

    Aida Azryn said...

    olololo... tomey! ;D

    solomolo said...

    dapat puasa tak ???

    Dr K said...

    kalau saya tau esok dapat makan kek sikret resepi free pun, confirm saya tak posa sunat! wakakaka

    DeLancrettLurpak said...

    kahkahkah! tak, semua tu tak keji, standard org pregnant la weiii, hehehe

    Kuasai Minda said...

    Takpe, esok boleh sambung niat suci tu....jangan sampai tak tertunai sudah le...

    Total Pageviews

    My Followers