• News

    23 September, 2013

    BERMULANYA HARI TANPA BIHUN GORENG DAN RENDANG KERANG

    Pagi tadi singgah kedai PCK beli oat. Lepas pi treatment terapi ion jumaat lepas, aku decided takmau makan bihun goreng dan rendang kerang lagi!!!!!!!!!!


    Janji dengan diri sendiri sebab bila tengok kesan ayaq tu agak menyeramkan. Buat milo segelas, campur dengan berapa camca oat. 


    Tapi belum pukul 12 aku dah start kelaparan. Nampak gayanya kena pi lunch awal. Hahaha. Mengigil kepala lutut ni haaa. Tak larat nak telan ayaq masak banyak2. 




    Ni haa nak promote sikit. Party pack limited edition.
    Dalam pack ni ada:
    Chocodate 10 biji
    Peanut Candy 33 biji (random)
    Berat +/-500g

    1 pack RM30 (exclude postage).
     Kalau berminat, boleh sms/ whatsapp kat 019-446360 (satu).


    6 comments:

    Unknown said...

    selamat berdiet~
    caiyok2!

    LYAfrina said...

    hihi..usha tangga kejayaan.. tp lya ttp nk nasiiii... hihi

    sitinaminah02 said...

    dah berapa hari ni breakfast dgn oat.. belum kol 12 dah menggeletar kaki ni haaaaa... hahahaha

    sitinaminah02 said...

    tengahari mesti cari nasikkkkk.. tak tahan perot ni haaaaaaaaaaa... hahahha

    Myra Jay said...

    MJ pun da lama xmakan goreng2 ni smua lepas consume Shaklee ;D

    sitinaminah02 said...

    Bagus la MJ.. sama la kita, geng shaklee jugak.. hehehe

    Total Pageviews

    My Followers