• News

    16 September, 2010

    Wonderpets

    Gua layan citer Wonderpets kat TV9 sekarang. Haha. Itu je nak kabo. Tapi sangat best lah Wonderpets nih. Mereka sedang berusaha nak selamatkan anak panda.

    Apa yang penting? Kerjasama.

    Apa yang penting? Kerjasama.
    Apa yang penting? Kerjasama.

    Ada itik, kura-kura dan hamster. Macam tiga bangsa utama kat Malaysia ni, Melayu, Cina dan India pulak kan. Tiba-tiba pulak gua terselit semangat 1 Malaysia kat sini. Keh3x.



    Alamak, dah lambat. Gua nak keluar dating dengan abang pomen, tayar keta gua ada bunyi-bunyi. Risau pulak keselamatan gua kalau ada masalah dengan kereta kecik gua tu. 


    12 comments:

    hamzah ian said...

    pesal dlm bm eyh???

    sitinaminah02 said...

    hamzah,

    lu layan jugak beb? orang gila seks macam lu pun layan wonderspets? har har har.

    sahromnasrudin said...

    salam..aku dah kembali...apa khabar hang?? aku rasa tayar hang tue kne buat alognment dengan balancing tauu huhuhuhuh

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    salam.aku sihat ja.rindu kat aku dak? keh3x.

    dah, ni baru balik dr kedai pomen. mujur kena rm30 ja. tidak terbang duit aku. haha.

    Aujinz said...

    woooooo...
    ape yang penting? duittt raye...

    sitinaminah02 said...

    aujinz,

    cisss... duit raya je kejenya. cam budak kecikkkkk!!! haha.

    Anonymous said...

    eh! ni kalau dtg beraya kat blog boleh dpt duit raya x? akak dah muflis ni..lalalalaa..

    sitinaminah02 said...

    MDT,

    haha. jangan nak ngada2 ye MDT. masa beraya aritu tak hingat, sekarang nak mintak duit raya kat kita plak. haha.

    biskut raya ada, nak???

    keh3x.

    Masa DAH Time said...

    ada kaitan juga rupanya wonderpet dengan rakyat malaysia yang berbilang kaum.

    sitinaminah02 said...

    masa dah time,

    haha. pendapat gua je.

    Days said...

    lagu feberet gua time biol humming chorus wonderpet la heehe

    sitinaminah02 said...

    days,

    lu tak payah tunggu biol, gua tau memang itu pn lagu feberet lu. haha.

    Total Pageviews

    My Followers