• News

    06 December, 2010

    Kompang di palu, pengantin malu

    Wahaha.. Tajuk macam cipan.. Lantak lah.. Macam best je bunyi tajuk ni.. Ekekeke.. Aritu aku ada janji nak tunjuk gambar kawin kan? Alololo.. Aku malu sebenarnya.. Kang hangpa cakap aku poyo plak.. Nak menunjuk-nunjuk rupa paras yang comel dan cun tu.. Hahaha..


    So, dah tengok gambar, kalau jumpa kat mana-mana tu, sila lah tegur aku.. Aku bukan orang yang sombong.. Walaupun muka je serius, tapi dalam hati ada taman.. Ekekeke..














    ps: macho tak aku weh? boleh tak masuk Dewi Remaja 2011? har har har.



    35 comments:

    Relevan said...

    2 keping je gambar kahwin?..tak cukup tak cukup..kurang2 20 keping..

    Selamat pengantin baru yerk..!

    SyuraLatif said...

    hawtnye hubby u.. haha *jokes

    selamat pengantin malu.. haha

    sitinaminah02 said...

    relevan,

    cukup lah tu 2 keping. byk2 kang, terjatuh cinta lak. haha.


    misz syura,

    hawt? menatang apa tu? hahaha.

    Yunus Badawi said...

    adik comel, abang ensem.

    Letaklah lagi banyak gambar2. Apa yg ko nak malukan.

    sahromnasrudin said...

    nie dekat perak kan????

    sitinaminah02 said...

    YB,

    haha. malu ahh letak banyak2. sy kan pemalu orgnya. ekekeke.



    sahrom,

    haáh, yg kt kedah kaler purple. hihi.

    durrah said...

    mmg comel lah anda... tapi nama blog tak boleh blahh.. haha

    Mak Su said...

    adik comel ni yang lelaki ker yang pompuan? ;p

    Kancilbiru said...

    weh mana cukup 2..ekeke...cantik ler...baju pun cantik...

    p/s: akak jadi pegi lumut sana tapi bulan januari..akhir bulan camtu la..sebab konvo adik..:)

    cikpia said...

    sah kalau terserempak kat giant manjung nie aku penerajang pungkoq..... dah la kawen tak remind aku, pindah pun tak habaq.... loqlaq toi!!!!

    aku nak ajak kila pi cari hang kat pejabat agama manjung la.... ha ha....

    Anonymous said...

    hye2...selamat pengantin baru...u cute lh..hehhe..

    sitinaminah02 said...

    cik tipikal - ok apa nama blog ni. sungguh ayu gitu. har har har.


    mak su - yang laki kot. ekekeke.


    kak KB - oh.. akhir bulan januari lak. ok2.


    pia - mujuq aku dh p giant ari sabtu lepas. so, this week mmg aku boikot giant manjung tu. haha.


    kila? tak takottttt... hahaha.


    sharfinaz - hehe. thanks bodek. haha.

    HaN WarreN said...

    hekeleh 2 keping je ke??? letak la 20 keping...cun sehhh lu ni...laki lu tinggi gile...ke lu yang xbrape nak tinggi ?? hehehe

    Al said...

    amacam bulan madu???haha
    ni da aktif blogging blk kan?

    jwb la tag aku tu
    cite sume psl kawen ang tu..

    Aida Azryn said...

    fuh! comel lah ko! feeeeeeeeewiiiiittt.. akhirnye dapat gak tengok muka ko... wahahaha..

    Selamat Pengantin Baru!semoga hubungan korang kekal sampai ke akhir hayat.. amin... ' :)

    sepet said...

    alololoooo .. tomei~tomei~
    (tu tanda aku mitak rantai berlian dari kedai emas tomei)

    hang letak la plk gambaQ baju kaler pupule tu.

    sitinaminah02 said...

    hantwo - setannnnnnnnnn...


    Al - alaaa.. nnti free aku jawab k. hihi.


    aida - memang lah comel, kalo tak, takkan nak letak nama gadis comel. aka adik comel. haha.

    * perasan kan.


    sepet - dah! aku malas nk letak gambar kawin lg. cukup la tu.

    *rantai berlian takde, rantai beskal ada ar. mau?

    Pala Maldini said...

    dewi remaja untuk orang yang belum kahwin je la...

    nko ni dah kira disqualified!

    Anyway, Selamat pengantin Baru..

    kucingorengemok said...

    GC kah? atau wahida wasini?? :)

    sitinaminah02 said...

    pala maldini - haha. tak kira, nak join jugak!!! uwaaaa... Tq.


    KOG - GC ler tu, apa lak wahida wassinun lak. haha.

    Unknown said...

    wah2..hitam putih ye bju pgntin..comel laaa adik comel weh!hahah..jrg org wat wrna neh,habis2 wrne hijau pcuk pisg.











    aku pun nak khwin jugaklah!aummmm...ahhaha

    ardzmarn said...

    boleh ar gua taruk gambar lu kat blog gua kang.. tgh tak der idea nak draft post nie.. dapat taruk gambar member kawin pun menarik gak rasanya.. keh3x

    Mario said...

    slmt pengantin malu...ekeke

    || NaFiRaa || said...

    tahniah~ comel sangat!!! naik seri pengantin~

    nak gambar lagi!!!!

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    dah confem2 comel !

    ~Nur Zulaiha~ said...

    woww.. adik comel dah nikah!!!

    dah bis honoymoon ekkk...

    aq bru sedaq hg dah update blk...
    hehehe...

    ok,,, nama blog tak lh blah,,tp ok gk,, ang mmg comel pon..

    p/s: ok, sila jgn kembang.. :P

    wachak said...

    Rasa mcam pernah wa lihat pengantin pompuan ni. tapi dimana erk .... keh33

    selamat menikah der.

    dya adriza said...

    aik? 2 keping je. ltk la lg keh2.. alolo comelnya dia..

    beznya kawen hehe. nway, salam perkenalan ^^

    Anonymous said...

    wah! akhirnya terserlah kecomelanmu itu :)

    i likeeeeee :)

    Cik Anita said...

    yehhu adik comel pulak dah nama dia!!
    oke2 nanti aku singgah teluk batik aku singgah jumpa ko ye. Banje aku makan? boleh? hihi

    Selamat pengantin baru! Siye cumil doww~

    one2paii said...

    puhh..memeng comei la lu tuh..yang laki tuh..mmg comei..tergoda aku tgok yang laki tuh..psst..bak no tepon beliau..leh x gua ngorat laki tuh..haha

    ~Nur Zulaiha~ said...

    bdk nie tak bls comment g.. haisss~~
    pnt aq cek ar...

    one2paii said...

    zulaiha-die menjak dua menjak peh kawin nie mmg maleh nak bals komen orang nie..ngah bz watpe la gamaknya tuh..haha

    kata kila said...

    tahu pun tajuk cam cipan.kehkehkeh

    best tak jadi bini orang.lalalalaa

    Mat Sentap said...

    fuyoo...gojes la hang mse kwn....!!!!
    lorh..2 gmbr je??? ish..kedekut la lu nie...gua x puas tgk la weyh..

    Total Pageviews

    My Followers