• News

    01 December, 2010

    Salam Rindu

    Salam rindu dari gua kat lu orang semua. Gua sekarang kat kompeni baru. Orientation sampai hari jumaat nanti. Dan perut gua sangat pedih, lapaq. Anak cacing bagai mengigit-gigit urat perut gua. Cepat lah sampai pukul 1.


    Nanti bila kerja gua dah agak stable kat sini, gua janji akan letak gambar kat sini. Lu orang jangan kutuk plak gambar kacak gua ek. Hihi.


    Ada masa, gua bersiaran lagi. Tak lupa, gua nak jenguk balik blog lu orang semua. Duit Nuffnang gua cukup dah kalau nak tampung bayar saman gua. Hahahaha.


    Esok besday gua yang ke dot dot dot, jangan lupa wish dan bagi hadiah kat gua. Kalau tak, gua merajuk!! Tak mo kawan dengan lu orang lagi. Hahaha.

    21 comments:

    Kancilbiru said...

    weh ang dok perak dah ka? next month kak nak p lumut la...kalau ada rejeki jumpa di sana ya...ehehe

    gadisBunga™ said...

    kata lepas kawen tamau lu gua dah. ape cer neh?

    HaN WarreN said...

    selamat hari lahir....gile ar hang ni kejap ilang jap ada....kawan2 aku sume dok sibuk tanya mane hang menghilang..aku pun xtau nak cakap ape kat diorg...

    hanie said...

    oit..kata lepas kawen nak jd pompuam ayu [raudhah]..ni ape cer ni?

    hahahah

    sahromnasrudin said...

    salam..saman ada diskaun la nie..cepat la pi bayaq...

    azlin hashim said...

    salam ziarah sahabat, maaf menganggu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk anda semua penulis blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


    PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI >

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

    azlin hashim said...

    salam ziarah sahabat, maaf menganggu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk anda semua penulis blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


    PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI >

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

    durrah said...

    haha.. dah ayu ko kan?

    platipus said...

    selamat hari jadi esok!

    Pala Maldini said...

    Selamat Hari Lahir..

    aku ucap awal2 la... apa salahnya kalau terawal sehari..

    :-)

    one2paii said...

    uikk perut lu dah sakit..??dah ado ker?berisi mungkin??haha..selamat ulang tahun kelahiran untuk lu esok..nah amik dedak sebagai adiah dari gua

    || NaFiRaa || said...

    x sabar nak tengok gambar kawen nih!!

    Unknown said...

    haha...gelak la baca komen one2paii uh...ak pun jadi lupa ape nak tlis td..hehe..

    okeh2,,hepi bestday untuk esok ya cik puan comel!muahhh....cium bini org sat.heheeh

    sepet said...

    weiihh.. aku cadang kan, hang tukar nama blog ni. sebab nya, hang bukan gadis dah pOwn.


    hahahhaa ..

    selamat menyambut hari lahir esok dengan title yang baru. Mrs. Melah.


    :p

    Relevan said...

    Selamat pengantin baru..selamat hari jadi..selamat kerja tempat baru..

    ardzmarn said...

    selamat hari jadi Puan Comel.


    :)

    -MsGoodNite- said...

    seken disember is besday lu kan? so, gua amik chance ni to wish hepi besday kat lu. jgn nakal2... kah kah kah! ;)

    ::cdot the dot:: said...

    keje baik2..


    happy birthday utk besok ...

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    selamat hari lahir perantin !

    keja elok-elok. Dah ok sok jangan lupa on9 hehehe..

    ieda said...

    nak wishh jugak lahhh
    eppy bday dear ..
    ermmmm co baru ader orentasi ker ..
    cam kat sek jerrr :)

    Days said...

    happy belated der..semoga jadi gud wifeyyyy hehehe

    Total Pageviews

    My Followers