• News

    15 April, 2011

    sarawak malaysia ku

    Tajuk kat atas tu macam tajuk pidato pun ada
    Tapi layan je laaa

    Nowadays kan, kalau on telibesyen tak berbayar nih
    Almost lah kan, mesti ada story pasal sarawak
    Siap ada lagu lagi
    Siap ada wartawan yang testing testing 1 2 3 cakap sarawak

    Gua ni bukannya ada masalah kenegerian ka hapa
    Tapi tahu la nak cakap pasal pilihanraya kat sarawak tu
    Tapi takkan la sampai kena buat promotion gila-gila pasal sarawak

    Cukup la pasang lagu pasal pergi mengundi tu
    "Mari lah mari, pergi mengundi, tunaikan kewajipan pada negara"
    Ekekekeke

    Derrrr, sapa yang belum daftar mengundi tu, sila lah mendaftar (gua belum lagi)
    Masa depan negara di tangan anda
    Cewahhhhhhh.. Ayat macam wakil rakyat pulokssss

    17 comments:

    Pala Maldini said...

    haa.. apa lagi ? gi la daftar

    hanya pengundi berdaftar dibenarkan meng-komen pasal pilihanraya..

    :-p

    sitinaminah02 said...

    pala maldini,

    hahahaha. perli nampakkkkk..

    kucingorengemok said...

    hahaha, aku sokong pala maldini... tak register dok diam² macam budak sekolah!

    sitinaminah02 said...

    KOG,

    haha. hampessss...

    sahromnasrudin said...

    wa nak kek lapis sarawak huhuhhhh

    Yunus Badawi said...

    Awak nak mendaftar kat Lumut atau kat Penang? Kalau nak ada flight daftarlah kat Penang. hehehe

    Dr K said...

    tu pasal saya malas nak tgk tv..

    kalau tak cerita sarawak..
    cerita omega..

    tak cerita omega..
    cerita video...

    oooo..semak wehhhhh!!

    || NaFiRaa || said...

    takpelaaaa.. kasi can lah~ bila lagi kita nak kenal sarawak.. nak pergi entah bila boleh pergi..muehehehe..

    psstt.. jgn lupa daftar sebagai pengundi k~

    gadisBunga™ said...

    tak mendaftar lagi rupanya kau??? *sambil menunjuk kat diri sendiri~

    Al said...

    oit,omor da brp ni blom dftr lg?haha


    psl sarawak biaser la nme pon tv krajaan wlaupon milik swasta..huhu

    ahmad humairi said...

    selamat mengundi buat rakyat sarawak..

    DeLancrettLurpak said...

    takyah dok promo pun, tentu BN menang dkt Sarawak, we know it!

    kata kila said...

    aku pun belum . ko nak daftar ke LOL

    Days said...

    dh nak jadi mak org dh der.lu x dftr2 lagi.btol ke lu rakyat nih hehehe

    Aleen Aiden said...

    klo kat berita xpyh ckpla.stgh jam je utk die.haishh!

    -MsGoodNite- said...

    Dah selesai pun P/raya tu, malam esok baru gua start tgk berita lagi.

    HEROICzero said...

    agak2 lepas ni ade lagi x segmen 'sayang sarawak' ?

    keh3x

    Total Pageviews

    My Followers