• News

    18 October, 2011

    TAK ADA PUTIH, HITAM PUN BOLEYYY

    Pose menguap dari Emran untuk semua... hehe..


    Sian Emran, pakai baju murah je mak dia belikan
    Ni siap butang baju tertanggal lagi
    Nak beli baju baru pun, belom gaji
    Kesian anak omak

    Di sebabkan gua ni seorang ibu mithali ibu yang sejati
    Jadi usaha la jugak nak jahit balik butang kat baju Emran
    Cari punya cari benang kaler putih, tak jumpa dik nonnnnn
    Yang ada pong kaler hitam je

    Alaaa... hantam sajalah
    Janji butang tu kembali ke tempat asal beliau
    Harap2 babysitter tu tak la belek2 baju Emran nih
    Pasalnya haritu babysitter tu gelak2, awatnya baju Emran banyak kaler pink

    Hitam itu menawannnnn



    Hitam dan putih, warna tahekk cicak

    20 comments:

    bujal X said...

    ala~~baju kat rumah je kan~~he~~

    Unknown said...

    :) biasalah emran...mak jimat tu utk masa hadapan emran jugak

    Ati Masrif said...

    takpe ..baby ni cepat benor
    besornya...tak payah beli baju
    banyak2

    Unknown said...

    huhu.dah jadi macam ana lulu. comel emran ni

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    ala..janji menutup aurat ...hahhahaha....

    sahromnasrudin said...

    akhirnya hang kembali berblog...tahniah dan selamat kembali

    uncle gedek said...

    hitam atas putih tu yang buat unik tu...

    Maya Mayana said...

    anak akak selalu pkai bju abg dia turun temurun je...jhit btg balik tu selalu jugak,syg nk buang...

    || NaFiRaa || said...

    alaaa... tak pe~ janji ade butang.. bb nih cepat besar.. beli baju banyak2 pon x sempat nak pakai.. cam delisha.. baju yang orang bagi pon x abes pakai lagi.. siap ade yang dah x muat nak pakai.. bajunye baru lagi..

    Unknown said...

    haha..xda hal la sis..stailo sket baby tu..keh3

    Dr K said...

    comel betol jahit butang kat baju baby..hahahha..kalau saya dah beli baru aja baju...ekekekekeke

    Anonymous said...

    ala..kecik lagi tu..bb mana tau berfashion..haha!

    nama Emran memang sedap..
    panggil pun sedap..mcm anak MDT..faris imran :)

    cikpia said...

    itam putih baru lady gaga... he he.... (tadak kaitan)

    nanti la KAKAK pia beli baju baru kat emran..... bila nak pi jenguk mak hang tatau emran wei....

    sitinaminah02 said...

    KAKAK pia,

    kakak pia tahek kucing???!!! makcik pia okehhh.. haha..

    Days said...

    emran.mak ko tu kretip lg invatip.tabah yea baby boy hensem hehehe

    fiezah91 said...

    hehe. baby tak payah beli baju banyak dan mahal sangat sebab diaorg cepat membesar.hehe

    NER said...

    hehe. kesian Emran, aritu terlupa nk belikn baju. next time yea :D

    Aleen Aiden said...

    dulu aku selalu mcm tu.asal butang tercabut ke atau ade part2 yg tertetas klo dapat kat aku yg jahit,memang kaler benang kontra dgn kain.lepas mak aku tegur barula nak insaf cket.keh3

    Anonymous said...

    baru hari ni bukak balik blog awak....tup tup..terpampang muka baby Emran....
    Tahniah ya...selamat menjadi ibu...

    Cik Anita said...

    baju yang lobang2 ni memang baju fevret baby lah! semua baby suka pakai.. mak baby pun suka beli. hehe

    Total Pageviews

    My Followers