• News

    26 August, 2010

    KEDAH ATAU PERAK




    Hari ini luarbiasa excited

    Sebab, nak balik kampung.

    Kalau nak balik kampung, memang akan jadi pesyen gini.



    Cuti straight, esok sampai 31 Ogos.

    Saja nak berlama-lama di kampung.

    Menghabiskan masa bersama ayahanda dan bonda.

    Sanak dan saudara.

    Kehkehkeh



    Check dalam system, cuti ada balance 5 hari lagi.

    5 hari cukup ka sampai hujung tahun??

    Tobat tak cukup.

    Mujur company bagi cuti 5 hari untuk kawin.



    Kad kawin dah siap, Insyaallah akan sampai kat tangan lu orang nanti.

    Boleh pilih, nak datang belah Kedah, atau Perak.



    Tak suka lah cakap pasal kawin.

    Lagipun lambat lagi kan.

    Lepas raya haji nanti.

    Hehe.





    Jadi pilihan lu orang, Kedah atau Perak????











    12 comments:

    MummyMatters.com said...

    Jauhla kedah nu...nak Perak...!!Yey

    Anonymous said...

    kat telok intan ke?? *wink*

    sitinaminah02 said...

    Ola,

    jangan nak ngada2!! hg mai kedah okeh. haha.


    MDT,

    tak la, kat Chemor.

    (Chemor tu dalam Ipoh kan?)

    Aleen Aiden said...

    pahang!
    ini respon sblom aku bace ye.wi3

    Mak Su said...

    kl

    hahaha

    Aleen Aiden said...

    pergh,lu nak kawen da?siyes lu nak tinggal wa sorang sebagai pembloger bujang paling cun abad ini?lu xnyesal?muahahah
    congratz weh.

    Anonymous said...

    alhamdulilah..kahwin tu best.lepas ni nick name gadis comel kna tukar jadi wanita anggun lah..

    sahromnasrudin said...

    kedah..idup Hijau Kuning...aku pi yg jeniang erk..takde mslh kan???

    Pnut said...

    nak pi dedua...
    over tak??

    sitinaminah02 said...

    aleen,

    sekeh pala jugak ang ni kang. haha. pahang buleh jgk, honeymoon. haha.


    mak su,

    KL? hmmm.. dalam mimpi. haha.


    fndrocka,

    haha. betul kan, sgt sesuai nickname tu. tp, tak over sgt ka? haha.


    sahrom,

    okeh, takdak masalah punya. jgn mai lenggang kangkung, bwk la hadiah. haha. tak malu... larikkk...


    kak pnut,

    haha. over betui. tapi boleh lah, ikut lah nak pi salah 1 atau kedua2nya sekali. hehe. lg ramai lagi bagus, ye dok?

    Relevan said...

    Selangor..

    aNiS tHe BumbleBee said...

    nak pi dua2 gak.kak pnut,jom kita menyibuk kt kenuri dia nak?buleh mintak tol.hahaha!

    Total Pageviews

    My Followers