• News

    24 March, 2022

    Vitamin Eskayvie Diffenz, vitamin viral

    Assalamualaikum



    Ni nak cerita, haritu masa aku dengan 3 orang anak aku positif Covid 19, ramai kawan-kawan yang suggest suruh aku cari vitamin Eskayvie Diffenz, tak salah aku depa panggil vitamin ni vitamin Pak Nil. Hahahaha. Pak Nil ke founder vitamin Eskayvie Diffenz ni? Ntah la, tak pasti pulak aku. Maaf lah ye kalau salah, marah pulak Pak Nil satgi.



    Bila tengah sakit dan tak sihat ni, orang suggest apa pun kat kita, semua kita nak beli. Nak cepat sihat kan. Orang kata, beli air kelapa, haa aku beli. Orang kata, beli lemon, haa kelam kabut beli. Jadi bila ramai orang dok sebut pasal vitamin Eskayvie Diffenz ni, maka aku pun beli. Nasib baik ada sorang kakak ni jual, ada ready stock pulak. 2 botol RM100, tambah RM2 untuk cod. Hehehe.



    Eskayvie Diffenz Junior tu rasa macam oren, tapi yang dewasa rasa sedap sikit, rasa anggur masam-masam sikit. So far dua-dua vitamin ni sedap, insyaallah kalau bagi anak-anak makan, mesti depa OK. Sebab macam anak-anak aku, depa memilih jugak vitamin yang aku beli tu, kalau boleh tak mau makan jenis yang gummies tu. Yang chewable tu ok, depa boleh makan.



    Kebetulan haritu masa adik ipar aku dan anak saudara aku positif, adik aku yang dekat Melaka tu pun belikan untuk suami dengan anak dia. Ye lah, viral kot vitamin ni, bukan dekat tempat aku je orang dok sebut pasal vitamin, dah merata dah orang start consume vitamin Eskayvie Diffenz ni. Bila dah yakin dengan vitamin ni, adik aku pun confident lah nak jual dan promote dekat orang. Laku keras jugak vitamin ni, rajin la adik aku dok update yang dia keluar nak COD vitamin Eskayvie Diffenz ni.



    Alang-alang tu dah cerita pasal vitamin Eskayvie Diffenz ni kan, aku promote lah bisnes adik aku. So untuk yang tinggal area Melaka Tengah, nak dapatkan vitamin Eskayvie Diffenz ni boleh lah contact adik aku kat sini, yang duduk jauh jangan risau, boleh je pos ke seluruh Malaysia. Harap-harap adik aku bagi komisen sikit lah lepas aku tolong promote kan bisnes dia ni. Hahahaha.



    No fon : 0136262376 (Ana)
    Fb : Ana Syasha
    Ig : diffenzmelakatengah.ayermolek
    COD cover area : Melaka Tengah/ Postage seluruh Malaysia






























    No comments:

    Total Pageviews

    My Followers